ONZE TAXIDIENST

U kunt bij ons een taxi op afroep bestellen op 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Particulier

Wilt u een taxi op afroep en zeker weten dat u op een eerlijke en comfortabele manier wordt vervoerd? Wij bieden deze service 7 dagen per week!

Lees meer

Airport Service

Wilt u uzelf of uw gasten laten vervoeren naar het vliegveld of in stijl laten ophalen? Cab4u Personenvervoer maakt dat voor u mogelijk!

Lees meer

Zorgvervoer

Heeft u medisch noodzakelijk vervoer nodig voor bijvoorbeeld het ziekenhuis? Dan wilt u  een organisatie waar u op kunt vertrouwen.

Lees meer

Rolstoel

Heeft u een taxi nodig welke toegankelijk is voor een rolstoelgebruiker? Dan wilt u een veilige rolstoeltaxi of multibusje!

Lees meer

PARTICULIER VERVOER

Wilt u een taxi op afroep en zeker weten dat u op een eerlijke en comfortabele manier wordt vervoerd?

Kwaliteit gegarandeerd Het keurmerk TX-Keur laat zien dat u bij Schiks & Megens Personenvervoer kunt rekenen op comfortabel en kwalitatief taxivervoer volgens eerlijke afspraken:

 • o De chauffeur zal altijd de juiste route nemen en u het juiste tarief berekenen,
 • o de taxi zelf voldoet aan strenge veiligheidseisen,
 • o zowel de taxi als de chauffeur zijn volgens de criteria van het TX-Keur representatief en servicegericht,
 • o uw taxi staat op het afgesproken tijdstip of zelfs een paar minuten eerder voor u klaar,
 • o de chauffeurs hebben verschillende cursussen gevolgd om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren en
 • o de chauffeurs worden periodiek bijgeschoold op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid.

Hoe herkent u een taxi met het TX-Keur?

Een taxi met een TX-keur herkent u aan de blauwe stickers met daarop het TX-Keurlogo.

AIRPORT SERVICE

Wilt u uzelf of uw gasten laten vervoeren naar het vliegveld of in stijl laten ophalen?

Met de business arrival service van Cab4u Personenvervoer regelt u de ontvangst en het vervoer voor uw gast(en) of zakenrelatie(s) vanaf of naar een vliegveld. U geeft de naam van uw bezoek door en wij regelen dat uw bezoek nergens naar om hoeft te kijken: een vakkundige chauffeur verwelkomt uw bezoek op het vliegveld, neemt de zorg voor de bagage over en rijdt uw bezoek met een gereedstaande taxi snel en comfortabel naar het afgesproken adres.

Particuliere service Wilt u gebruik maken van een taxi van of naar een vliegveld? Cab4u Personenvervoer biedt taxivervoer aan van en naar alle luchthavens in Nederland, Duitsland en België, zoals:

 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport
 • Schiphol Amsterdam Aiport
 • Düsseldorf Airport (Duitsland)
 • Antwerp Airport (België)
 • Brussels Airport (België)

Gaat u op vakantie?

Wij brengen u graag naar de luchthaven!

PRIJZEN

ZORGVERVOER

Heeft u medisch noodzakelijk vervoer nodig voor bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis of uw medisch specialist?

Dan wilt u comfortabel zorgvervoer van een organisatie waar u op kunt vertrouwen. Cab4u Personenvervoer in samenwerking met Schiks & Megens Personenvervoer is een ervaren dienstverlener op het gebied van zorgvervoer en weet precies wat u, ongeacht uw situatie, nodig heeft en wenst.

In goede handen Onze chauffeurs volgen periodiek bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV).

Zorgverzekering Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgvervoer, kunt u bij uw zorgverzekeraar een verzoek indienen. Wanneer u door uw verzekeraar gemachtigd wordt voor zorgvervoer, verschilt het vaak per verzekeraar hoe uw vervoer besteld moet worden. Schiks & Megens Personenvervoer rijdt in opdracht van vele verzekeraars, zoals CZ, VGZ, OHRA, AGIS, MENZIS en Univé. Onze medewerkers helpen u dan ook graag met uw vragen.

Zorgvervoer nodig?

Wij brengen u veilig naar uw volgende bestemming.

ROLSTOELVERVOER

Heeft u een taxi nodig welke toegankelijk is voor een rolstoelgebruiker?

Dan wilt u een veilige rolstoeltaxi of multibusje van een ervaren en professionele organisatie. Taxi Cab4u Personenvervoer in samenwerking met Schiks & Megens Personenvervoer is gespecialiseerd in het vervoeren van scootmobiel- en rolstoelgebruikers en begeleidt u van deur tot deur.

Veiligheid gegarandeerd Taxi Cab4u Persoenvervoer en Schiks & Megens Personenvervoer onderschrijven de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR). In deze code staan, naast de wettelijke verplichtingen, richtlijnen om de kwaliteit van rolstoelvervoer te waarborgen en te verbeteren. Dit betekent onder meer dat alle rolstoelbussen zijn voorzien van veilige vastzetsystemen en alle chauffeurs gekwalificeerd en vakkundig zijn.

In goede handen Alle chauffeurs volgen periodiek bijscholing op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast zijn zij in het bezit van een chauffeurspas en het diploma Bedrijfshulpverlening (BHV). De chauffeurs trekken voldoende tijd uit om u en uw rolstoel veilig vast te zetten. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig van deur tot deur wordt gebracht.

Ruimte voor iedereen

Als aanbieder van optimaal comfortabel rolstoelvervoer beschikken wij over rolstoelbussen met ruimte tot vijf rolstoelen. Deze taxibussen zijn zeer modern en ergonomisch ingericht. Daarnaast zijn de busjes uitgerust met zitplaatsen voor meereizende begeleiders.

 • +31 6 534 05 930